JEG KJENNER DET SMITTER OVER PÅ HUMØRET

Reklame

Da var ruskeværet tilbake igjen på møre, og jeg kjenner det smitter over på humøret! Høsten nærmer seg med stormskritt, nå er det den beste tiden på året og drive med interiør på – helt til juletider. Jeg føler at tiden må begynne å roe ned litt og føler at dagene går fortere og fortere for hver uke. Siden vi våknet opp til plaskregn i dag – så er det en koselig dag å være inne, kose oss å tenne lys. Innekos med en liten høstfølelse snikende på, det kan vi like.

Jeg var så heldig og fikk kjøpt meg de siste lysestakene i nettbutikken til millemoi, ønsker du deg sånne så må du nesten ta kontakt med de på mail eller instagram. Resten på bildet har de sikkert på lager. Ønsker dere en flott helg med ruskevær eller ikke.

Advertisements

Leave a Reply