MAN HAR LOV TIL Å ØNSKE SEG LITT MER

Da har jeg endelig fått knipset noen nye bilder av kjøkkenet, det er litt av en jobb og få til bilder som man blir fornøyde med. Jeg er veldig glad i dette kjøkkenet og spesielt denne grå fargen. Hadde jeg tenkt meg mer om når vi tegnet dette så hadde det kanskje blitt noen endringer. Jeg burde ikke klage sånn sett, for vi har jo det vi trenger om ikke mer – da syns jeg man har lov til å ønske seg litt til, har man ikke? Som jeg har nevnt tidligere så ønsker jeg å bytte ut kjøkken kranen til en annen – og det skal jeg endelig få lov til. Jeg ønsker den sammen typen som vi skal ha på vaskerommet, og da blir kjøkkenet enda finere. Det å skifte ut litt etter litt tenker jeg er helt greit.

Advertisements

11 thoughts on “MAN HAR LOV TIL Å ØNSKE SEG LITT MER

  1. Når du har alt du trenger og mer så må du ønske deg litt til? Hva med å være fornøyd med det en har istedet for å alltid jage etter noe nytt??

  2. Kjøkkenvasken er ikke møkkete, hvorfor må noen såre og være ekkel? Det er litt misfarging og noen vanndråper. Vanndråpene burde vært tørket bort, bildet hadde nok blitt penere, men det er en bagatell. For en blankere vask så kan du bruke stålull og pusse vasken med, da blir den blank og fin.

    1. Når du er blogger og legger ut så detaljerte bilder fra kjøkken bør det se litt bedre ut enn dette, syns jeg. Derfor kommenterte jeg, som et tips til Ine. Absolutt ikke ment sårende. Men tenker også siden du Ine ønsker diverse utskiftinger allerede på kjøkkenet; hvis man tar godt vare på det man har varer det lengre, ser bedre ut og man slipper så hyppige utskiftinger.

      1. Kjøkkenet vårt er allerede 3 år og vi har tatt godt vare på det også! En ting er å ta fine bilder, men en annen ting er at jeg var ikke så nøye denne gangen med at alt skulle være skinnende rent! Har ikke noe med at vi MÅ skifte ut, er bare et ønske jeg har! 😊Har heller ikke hatt noen problemer med kjøkenet etter vi satt det inn!

  3. Men kjære, å kommentere at vasken er møkkete?! Hadde man kommet til å si det til en venninne man var på besøk hos? Normal folkeskikk gjelder vel da også når man sitter bak et tastatur.

Leave a Reply