DEN SISTE DAGEN

Hei på dere! Har dere hatt en fin helg? Her har dagen gått unna, Amalie var en tur til tannlegen en tur igjen i dag. Her er vi så heldig at tannlegen ligger rett ved siden av ungdomskolen, videregående og sfo. Vi dro avgårde og hentet henne, kjekt med en liten gå tur på en slik dag som denne. Amalie har ikke hatt et eneste hull, da snakker vi om at tannpussen går som den suser. Hun har i hvertfall ikke arvet tennene etter meg, haha! Hun er ikke noe glad i brus og drikker kun vann, burde bli flinkere til det jeg også!

 

Nå er hverdagen tilbake og i dag var det den siste dagen til Ane på småbarnsavdelingen. Neste uke blir det ny avdeling med de store barna og skolestart for Amalie. Det blir stor stas for både lillemor og den store tredje klassingen min.

Ha en fin kveld, vi skrives.

Advertisements

Leave a Reply