HAN GA MEG SITT JAAAAAA

 

Jeg har i flere måneder nå vært forelsket! Helt hodestups forelsket i et nytt blandebatteri som jeg ønsker meg på kjøkkenet, samme typen som vi skal ha på vaskerommet – som jeg skrev i et annet innlegg. Jeg går hele tiden og finner inspirasjon fra pinterest og jeg blir aldri lei. Jeg kan ikke noe annet enn å bare suge til meg alt av inspirasjon jeg kan få. Jeg fikk en super idee om at det kanskje hadde blitt enda finere på kjøkkenet med et nytt blandebatteri og bytte ut til denne her istedet?

Vel, til dere som trodde jeg skulle gå for et annet blandebatteri, der tok dere veldig feil altså! Jeg kan ikke noe annet enn å sitte her og le av dere – for jeg elsker å overraske!

Med hvite fliser på veggen og denne flotte kranen kan det ikke bli noe annet enn fint? Jeg spurte så fint om han ville ha den samme kranen på kjøkkenet som vi skulle ha nede, med sikkerhet om at han kom til å se dumt på meg denne gangen og svare nei var ganske så stor – og til mitt sjokk ga han meg sitt ja! En tanke jeg har gått med hele tiden i hodet og jeg blir bare mer og mer gira til og få den på plass. Noen som kjenner seg igjen med å føle sånn? Jeg er hundre prosent sikker på at det kommer til å bli rå lekkert, hvis ikke så hadde jeg ikke ønsket dette, når jeg ser for meg noe så vet jeg at det kommer til å bli kjempe fint. Jenter og disse interiør problemene altså, det er ikke rart gutta krutt blir litt skremt av oss, haha!

Tror det kunne blitt lekkert altså! Eller hva tror dere?

Advertisements

6 thoughts on “HAN GA MEG SITT JAAAAAA

  1. Lurer bare på hvem du sikter til som trodde du skulle velge et annet blandebatteri, og hvilket var i så fall det? Og si at du sitter og ler av leserne dine, vel vel. Det var den folkeskikken du nevnte!!

    1. Det er nok en av de nettrollene som er her inne og slenger dritt med leppa si,de som ikke har noe fint å kommentere! Var nok noen som trodde jeg skulle velge en helt lik krane som en annen blogger, noe som du ser jeg ikke har planer om å gjøre 😊

  2. Vi har akkurat samme på vaskerommet, og skal ha det på kjøkkenet når vi pusser opp. Er så fornøyd med det- lett å spyle av skitne regnklær etc☺

  3. Hvorfor fjerner du kommentarer som inneholder kritikk? Det er jo ikke hat. Det er jo ikke så veldig rart om folk trodde du skulle ha samme som VP, for du har jo en tendens til å gjøre som hun gjør. Det kan du jo ikke nekte for.

  4. Kjære vene, er du seriøs nå. Makan til dårlig språk og tullete innlegg, men kos deg med ditt fantastiske blandebatteri du 🤣🤣🤣

Leave a Reply