EN DAG MED MYE FØLELSER

I dag kom endelig dagen som vi har ventet lenge på. Dette er 3 året Ane er i barnehagen der hun startet på en ny avdeling sammen med de store barna. Storesøster Amalie startet allerede i 3 klassen i dag, nå går vi inn i en spennende tid med en helt ny hverdag. Det var ei veldig spent Ane som ankom barnehagen i dag.

Det er nok mange nye inntrykk, tanker og forventinger for denne dagen – ikke minst gleder hun seg til å leke med vennene sine igjen. Selv om jeg har mange tanker og følelser for denne dagen når det gjelder begge barna, så vet jeg at det går kjempe bra med de. Det er alltid skummelt for oss foreldre som skal sende barna våre i en helt ny barnehage eller ny avdeling for første gang. Jeg kan trøste dere med at barna storkoser seg uansett, og blir passet veldig godt på. Jeg ønsker alle sammen en kjempe fin dag og lykke til med barnehagestart i dag.

Advertisements

11 thoughts on “EN DAG MED MYE FØLELSER

  1. Hva folk gjør og ikke gjør må da være opp til hver enkelt å bestemme. Både når det gjelder når barnet ditt skal begynne i barnehage og når det skal slutte med smokk. Synes folk er så negative og stygge med hverandre😌 Hvis alle kunne gjøre det som er best for seg og sin familie uten å rakke ned på andre tror jeg faktisk verden ville blitt et bedre sted😊 Gjør det som føles riktig for deg du Ine, og ikke ta deg nær av alle som må ha så mange meninger om andres valg😊🌸

  2. Ja Lis har helt rett her. Dette er dine valg og må respekteres.Du som har barn med ekstra behov trenger litt ekstra alenetid for å lade batteriene for å kunne ha fullt fokus på barna når de er hjemme. Fine barn med flott mamma.
    Hilsen Inne

Leave a Reply