VI TRENGER Å VÆRE BORTE FRA HVERANDRE

Det er det denne helgen handler om, det å være borte fra hverandre. Det som er et ekstra pluss er at jeg får hele senga for meg selv, hvor deilig er ikke det for en helg? Thomas kommer tilbake igjen på søndagen, og da får jeg bare nyte det å være alene sammen med barna, det er så koselig å ha barna litt alene selv om det er veldig hektisk, og da syns jeg det viktigste av alt – vi har godt av å være litt borte fra hverandre når vi bor sammen – å er så tette oppå hverandre hele tiden. Det som er så fint er å kunne kjenne på det å savne hverandre, bare sitte alene og føle litt på savnet og den gode kjærligheten vår. Når man er i et forhold så gjør det godt for oss begge to å være borte fra hverandre, for da blir det ekstra godt å se hverandre igjen når han er tilbake hjemme.

Så vil jeg bare avslutte dette innlegget med at folk burde slutte å rakke ned på andre og være så negative! For da tror jeg faktisk verden ville blitt et bedre sted 

Advertisements

4 thoughts on “VI TRENGER Å VÆRE BORTE FRA HVERANDRE

 1. Hei,
  Håper alt er bra og at businessen går strålende!
  Jeg tar kontakt med deg idag for å spørre om muligheten for å publisere en gjeste artikkel på nettstedet ditt. En av våre partnere søker for tiden etter gode nettsteder og gladehjem.wordpress.com samsvarer med våre krav. I hovedsak vil jeg gi deg en mulighet for å få en kvalitets gjeste artikkel som skal være engasjerende for lesere og inkludere en naturlig link til en partner webside.
  Vennligst ta kontakt med meg dersom dette kunne være akutuelt for deg og din business.

  Takk for din tid og avventer ditt svar,
  Celia.

Leave a Reply