BARNEKLÆR ER VIKTIG FOR BARNA

Denne høsten har jeg gjort meg bedre kjent med et nytt merke innen barneklær.Jeg snakker så klart om Memini som har kommet ut med sin nye kollekjson. Memini er kjent for klassisk og gjennomført design, skjønne plagg i søte farger og fantastisk kvalitet! Det er ingen hemmelighet at jeg er veldig opptatt av å handle inn merkeklær til barna mine.

Her ser du Aggi bloomer sammen med birga cardigan, knytebånd og strømpebukse i creme.

Sjekk også ut de nydelige knappene, virkelig flotte detaljer som matcher cardigan perfekt.

Nydelig body i offwhite er superskjønn sammen med aggi bloomer, sammen med strømpebuksen i ull/bambus er også helt super til.

MeMini er et av de mest populære barneklesmerkene i Norge, og det er ikke uten grunn! Her forenes det nostalgiske med det moderne, og kolleksjonene til godt forankret i norske tradisjoner. Barneklærne fra MeMini holder høy kvalitet, og er laget for å kunne brukes av barn på barns vis. Favorittplagg for både liten og stor!

Skjønneste rudy tunica sammen med tights i ull/bambus. Skjønn body i offwhite kan kombineres til, dette er sesonges søteste. Dette er noe alle barn skulle hatt i skapet sitt.

Bloomeren her altså, superfin og praktisk med “shorts” under skjørtekanten. Her sammen med MOLLY body og strømpebukse i ull/bambus. Dette er en perfekt sett fremover nå, med bomull innerst og tynt lag ull over bleia. (Til de barna som bruker det)

Årest kolleksjon er laget utifra barnedrømmer og fantasi, kombinert med funksjonalitet og barns velbehag. Memini lager babyklær og barneklær som lar barn få være barn. Som også kan brukes til både hverdag og fest.

Advertisements

8 thoughts on “BARNEKLÆR ER VIKTIG FOR BARNA

  1. ” Det er ingen hemmelighet at jeg er veldig opptatt av å handle inn merkeklær til barna mine.” Hvorfor? For min del er det kvalitet som er viktig, ikke merke. Hvorfor i allverden kjøpe dyre merkeklær til de små når de vokser så fort utav det? Og hva med å kjøpe brukt? Lurer veldig på hvordan dere klarer alt dette forbruket når du er hjemmeværende? Du tjener vel ingenting på bloggingen vil jeg tro.

    1. Jeg kjøper ikke klær som de vokser ut med en gang, jeg kjøper klær som de har i en lang stund fremover og som de kan bruke året etter! Hva jeg kjøper til barna mine har vel ingen andre noen med bortsett fra meg! Det samme gjelder forbruket og hva pengene går til barna våre!

  2. Hei 🙂
    Så gøy at du har oppdaget de fantastiske klærne fra Memini. Men klesmerket er ikke nyetablert, det er i fra 2006. Klesdesigneren Kristine Vikse designer de nydeligeste barneklær.
    Ha en fin lørdag 🙂

Leave a Reply