EN LITEN GOD HJELPER PÅ KJØKKENET

Søndagen er den beste dagen i uken som jeg virkelig setter stor pris på, det er den dagen man er hjemme og bruker tiden sammen med familien og koser seg. Jeg husker selv de gode barndomsminnene der jeg selv var på kjøkkenet og tok frem alt av kasseroller og utstyr der jeg satt så fint for meg selv og skulle kokkelere og hjelpe til. Dette var noe av det beste jeg visste da jeg var liten. Minnene kommer like fort tilbake når jeg har fått meg en liten god hjelper på kjøkkenet, noe som er veldig koselig. Dette blir nok ei frøken som kommer til å bli vesle voksen med sine sterke meninger etter hvert som hun vokser opp.

Dette er helt klart favoritt skuffen med alt det rare oppi, og her liker hun å ta ut alt når jeg driver og skal lage mat. Sånn er det vel med de fleste som har barn i hus. Ønsker dere en fin søndag

Advertisements

One thought on “EN LITEN GOD HJELPER PÅ KJØKKENET

  1. For å være ærlig er det sjelden synlige tegn på kokkelering eller annen aktivitet hjemme hos dere. Men siden du synes vaskerommet er hjertet i huset er det kanskje der alt foregår. Du har det veldig fint, men for meg ser det ut som et utstillingshjem.
    Mette

Leave a Reply