ER JEG EN GOD NOK MOR FOR BARNA MINE?

Både jeg og familien min vet at jeg er en god, kjærlig og omsorgsfull mor for barna mine, som lever for barna og gjør det som er det beste for dem. Min kjærlighet til mine barn overgår alt annet i hele verden! Den følelsen kan ingen ta ifra meg. Det som er så trist er at det sitter noen der ute som ønsker meg vondt og ikke vil at jeg skal lykkes, det har jeg et bevis på som jeg ikke orker å gå inn på her. Ondskapsfulle folk finnes visst over alt å der man minst skulle tro.

Når man blir mamma for første gang, så får man kjenne på en kjærlighet som man aldri har opplevd før. En følelse av å bli elsket og vite det at barna dine trenger akkurart deg. For den beste oppskriften er å være en helt vanlig mamma og vite at det er mer enn bra nok for deg og dine barn. Jeg kan også si med trygghet at det er ingenting i denne verden som gir meg mer energi enn barna mine. Det er også veldig godt å få tilbakemelding og skryt for jobben man gjør som mamma, for jeg er der for barna mine hele døgnet, noe jeg ikke ville vært foruten. For mine barn er jeg ingenting annet enn en veldig god og trygg mamma.

Alle kan ikke like alle og til dere som ikke liker meg, syns jeg kan la meg være i fred. Det er nok nå. Jeg er ikke feilfri og har gjort mine feil. Ord sårer mer enn man tror. Ta heller ting opp med meg på en hyggelig og voksen måte, så er jeg hyggelig tilbake med forståelse!

Advertisements

13 thoughts on “ER JEG EN GOD NOK MOR FOR BARNA MINE?

  1. Jeg har ingen grunn til ikke å tro at du ikke er en god mamma for barna dine. Du ser ut til å være omsorgsfull og flink

  2. Sett deg litt på snap og syns du virker som en fantastisk mamma, og barna dine fremstår som glade, harmoniske og trygge! Gi en lang f …. i hva andre måtte tro og mene☺ Du er mer enn bra nok💜

  3. Du virker til å være en super mamma Ine! Det vil alltid være misunnelige mennesker der ute som har store problemer med seg selv. Har stor forståelse for at det er sårende å lese vonde kommentarer, spesielt rettet mot det som betyr så mye for en. Men det er nettopp det disse menneskene vil oppnå, at man blir såret og lei seg. La de ikke få denne gleden, rist de av deg. Stå på Ine!

  4. Viktig å tenke på sin egen fremtoning også før man dømmer andre. Å innrømme sine feil og være en smule ydmyk skader ingrn😊

  5. Hei Ine! Det er nok dessverre “elefanten i rommet” som er årsaken til at mange blir oppgitt og frustrerte. Og når man blir frustrert, så sier man eller skriver ting som kan bli usakelig. Hvis du lager et blogginnlegg om hvorfor elefanten er i rommet med en god forklaring, så tror jeg du vil oppleve flere hyggelige tilbakemeldinger. Og ikke minst, hvis elefanten i rommet forsvant for godt, tror jeg problemet er eliminiert.

    Ønsker deg en fin dag! 😉

  6. Trist at folk er slemme, men enig med siste kommentar at om du adresserer elefanten i rommet så blir det nok bedre. Men det er jo ikke sikkert at du vet hva elefanten er..

Leave a Reply