JEG TRENGER ALLTID EN FORANDRING

Denne høsten blir det mer ruter inn i interiøret sammen med striper,beige og jordtoner. I dag har jeg ordnet inne på soverommet og her inne har det blitt veldig koselig og nytt. Dette er saker som jeg har tatt frem igjen, som jeg har tatt vare på og jeg føler meg veldig kreativ og lar ikke interiør stå stille. Jeg trenger alltid en forandring og morsomt er det.

Mye fargetoner og ruter gjør interiøret mer spennende for denne høsten. Mer gult kommer frem også, dette er en farge jeg aldri hadde trodd jeg skulle si var kult? Kanskje dette er en farge jeg liker mer nå enn før? Høsten er jo brun, rød, gul og grønn.. så hvorfor ikke?

  

Dette er en fargetone som er lette og jobbe med og som gir litt dybde. Jeg liker at høstens nyheter sakte men sikkert kommer flyttende inn – høsten er en årstid som jeg elsker. Bare se for deg så mye fint interiør høsten og vinteren bringer med seg. Høsten er virkelig tiden for å ordne i hjemmet.

Advertisements

4 thoughts on “JEG TRENGER ALLTID EN FORANDRING

Leave a Reply