KLAR FOR EN NY SESONG

Reklame

Som overskriften sier – jeg er klar for en ny sesong med stilige sko fra Prive. Jeg har lenge gått og ønsket meg disse og i dag benyttet jeg sjansen til og kjøpe de! Jeg trudde først at de var i merket Nude – siden utseende var ganske så lik. Uansett så er jeg fornøyd med både sko og merke og de er kjøpt hos eurosko.

Sko av god kvalitet:

Dette er en flott modell fra Prive som må prøves – en drøm på foten. Gir en god og stabil støtte til foten. Skoene er i nydelig skinn, både utenpå og innsiden. Sålen er trendy og hvit der skoletten har pynteglidelås på utsiden og praktisk glidelås på innsiden. Skoene kommer i flere fine farger og er derfor utrolig god å gå med. Start sesongen med casual, men sporty sneakers fra Privé.

Skoene fra Prive har jeg forelsket meg helt i, og jeg vet med sikkerhet at jeg kommer til å kjøpe andre varianter og farger av disse. Det kan jo ikke bli noe annet enn perfekt med slike sko som dette. Disse skoene er helt klart en sikker vinner i sko skapet – ingen tvil om det.

Det som er så fint med disse skoene – er at de kan kombineres med alt. De har et design som er utrolig tøft. Den grove gummisålen med platå gjør at du kommer deg litt opp i høyden, samtidig som den er god å ha på. For meg er sko det viktigste, og jeg kjøper ikke noen før jeg finnet et sett som jeg trives i.

Er du på jakt etter nye sko, og ikke vet helt hva du ønsker deg? Da anbefaler jeg deg og ta turen innom Eurosko for å se utvalget og varianter de har av disse skoene.

Advertisements

10 thoughts on “KLAR FOR EN NY SESONG

Leave a Reply