JEG TOK MED MEG BARNA OG FLYTTET UT

 

I går var det fredag og reise deg for meg og barna. Trivselen er noe av det viktigste for oss, det skal handle om trygghet og være sammen med de som står oss nær – og med de som kan hjelpe meg litt med barna, når jeg føler jeg trenger det. Jeg tok med barna og flyttet ut hjem til mamma for denne helgen – bare det å komme seg litt bort kan være til stor hjelp noen ganger. Jeg føler meg veldig takknemlig for at jeg har verdens beste mamma som er her og stiller opp for oss.

Jeg skal heller ikke legge skjul på at både jeg og jentene har gledet oss masse til og reise tilbake hit. Nå er det noen måneder siden sist og jeg syns det er godt å være tilbake. Vi er heldig som har muligheten til og reise så mye på besøk og jeg tror det vil hjelpe mye på trivselen for oss alle fremover.

Advertisements

One thought on “JEG TOK MED MEG BARNA OG FLYTTET UT

Leave a Reply