JEG BRINGER HØSTEN INN

God kveld. De siste dagene har jeg begynt mer med og plukke frem litt inspirasjon til høsten og bare koset meg masse. Jeg kan si det sånn at her er det bare og glede seg. Det kommer utrolig mye nytt som blant annet nye farger inn i interiøret, der jeg prøver meg på en ny farge som jeg før ikke synes var noe fin i det hele tatt. Jeg har aldri bestilt så mye fint før, nå er jeg er like spent som dere for å se om dette er noe som kommer til å passe inn til resten av hjemmet.Blir dette høsten farge som jeg kommer til å like enda mer?

​Jeg har nå begynt å bringe høsten inn, med store pledd og lammeskinn. Nå er hjemmet klart for en ny sesong der jeg gleder meg stort til lange kvelder med innekosen som kommer snikende bare mer og mer der vi kan tenne stearinlys, se en film og bare kose oss inne.

Høsten for meg er store gode puter i sofaen,myke og gode tekstiler og masse levende lys om kveldene, en varm kopp te (siden jeg ikke har blitt voksen nok til å drikke kaffe) myke tøfler på beina. Mørke kvelder, fyr i peisen, strikk og pledd.

Advertisements

5 thoughts on “JEG BRINGER HØSTEN INN

  1. Bare lurte på om du er klar over at du er mye finere uten den harde sorte streken under øynene 🙂 Bare et kompliment.

  2. Hvorfor har ikke du det store pels-teppet som En annen har? Blir lissom ikke heeelt likt… og tøflene…-feil tøfler

Leave a Reply