ALLE HAR ET BEHOV FOR EN PAUSE

God søndagsmorgen! Fint og se at dere titter innom til tross for at jeg ikke prioriterte bloggen selv i går. En dag “pause” gjorde godt for både kropp og sjel. I dag er jeg tilbake på bloggen igjen som normalt. Siden vi føler at det nesten er sånn “dagen derpå” følelse i dag, startet vi like greit denne morgenen med skikkelig bake lukt fra kjøkkenet. Jeg bestemte meg for at vi skulle ha en kose morgen med muffins og reprise fra gårsdagens skal vi danse. Jeg syns det er veldig koselig å markere denne søndagen til noe ekstra og vite at barna er like fornøyde som det jeg er. Hver dag har sin sjarm og det har i hvertfall denne søndagen for oss.

Ønsker dere en flott søndag alle sammen, nyt den sammen med familien og kos dere masse!

Advertisements

14 thoughts on “ALLE HAR ET BEHOV FOR EN PAUSE

 1. Hvorfor legger du ikke ut bilder fra kjøkkenet når du baker, barna hjelper til osv.? Huset ditt ser ut som om ingen bor der, alt striglet bestandig.

   1. Ja for du legger jo aldri ut bilder av barna, bare 10 antrekksbilder i blant. Dessuten et levende hjem kan også gi fine bilder.

     1. Jeg greier i det minste å jobbe å tjene mine egne penger til livets opphold. Men det er vel en fjern tanke for ei som går å drømmer om lysestaker og neste blogginnlegg. VÅKN OPP DA, ditt kålhue!

      1. Har faktisk fått meg jobb jeg! Hva var grunnen til at du tok meg deg Håkon til Oslo da? For at han skulle få mindre samvær med datteren sin? For det er vel ikle så ofte lenger? Det er i hvertfall stygt gjort. Våkn opp selv du tror jeg!

 2. Et lite tips; Husk at bladene på rosene ikke skal ligge under vannet, de må rives av på den delen av stilkene som står under vann 😊 Bladene danner bakterier i vannet og ødelegger rosene 😊

  1. Enig i det, og det er ikke alle som trenger å fjernes heller, kun de som ligger under/i kontakt med vannet 😊

Leave a Reply