UTEPLASSEN ER KLAR FOR HØSTEN

Nå begynner uteplassen og bli klar for høsten også. Vi er i midten av september, bladene faller av trærne og tar stadig mer plass i hagen. Været er surere og og det flotte været blir erstattet mot de grå morgentimene der gradestokken bare stiger lenger og lenger ned. Nå er det bare å nyte denne høsten – før man vet ordet av det så er den plutselig over, og juletiden snart melder sin ankomst. Ukene mot jul går skremmende fort og det er bare 3 månender igjen så er vi der. I slutten av november begynner jeg jule forbredelser og det er noe som jeg gleder meg like mye til hvert år.

Men først er det høsten som skal nytes og i år blir det også på uteplassen – med te i koppen, mange puter, pledd og levende lys. Høstkosen er litt god å ha enda, synes jeg.

Ønsker deg en fin start på helgen!

Advertisements

Leave a Reply