JEG HAR INNSETT AT JEG TRENGER HJELP

GOG TIRSDAG!

Jeg er bare innom for å ønske dere en riktig god tirsdag! Jeg vil også takke dere alle som tar turen innom for og lese bloggen min! Det er super stas og gir meg enda mer motivasjon til å fortsette. Jeg håper dere får en fin høst dag til tross for det nydelige været vi har nå om dagene. Det finnes ikke noe som er mer koseligere enn å starte dagen med og tenne lys å krype oppi denne gode sofakroken.

 

Å tenne lys om kveldene hører høsten med og med mille moi sine lysestaker og lykter er alltid en sikker vinner.

Nå trenger jeg litt hjelp fra dere, for jeg skal love at jeg skal dele masse interiørbilder og veien videre med vaskerommet som vi holer på med. Men er det noe dere spesielt ønsker å se mer av eller ønsker inspirasjon på? For at bloggen min skal bli bedre, så må dere også si i fra hva dere savner og ønsker meg av. (Se bort fra de møkkete vinduene) Den vaskejobben skal taes før helgen, haha!

Bare 4 dager igjen av september – skremmende fort hvor tiden går. Uansett, nyt dagen mine flotte lesere. 🙂

Advertisements

Leave a Reply