NÅ BLIR DET VASKEROM

Nå er det ikke lange veien igjen før vaskerommet begynner å bli ferdig, det er altså så godt å se en ende på det. Vi skal også ha benkeplate over vaskemaskin og tørketrommel. Nå gleder jeg bare mer og mer til at vi kan få det ferdig – dette er noe som jeg gleder meg stort til.

Vi har nå fått opp alt av innredningen og skuffer å jeg må bare vise dere noen bilder på hvordan det har blitt så langt. For nå begynner det å bli slik som jeg har drømt om.

Jeg har også funnet meg en hylle som passer perfekt inn inn over vaskemaskinen og tørketrommelen, samme stilen som resten av innredningen.

Mer bilder kommer når alt har blitt ferdig og det er så morro og vise dere. Dette er et vaskerom som jeg har tegnet opp selv ut i fra mine ønsker på hvordan jeg ønsket å ha det her inne. Denne høsten kommer jeg til og bombe dere utover med masse inspirasjon fra vårt nye vaskerom. Nå er det bare å glede seg.

Hva synes du? Ble det ikke fint? 🙂

Advertisements

Leave a Reply