INSPIRASJON TIL UTEPLASSEN

 

God morgen. Denne høsten har det vært nydelig vær om dagen, og da er det tid for å bruke uteplassen vår. Denne høsten er det cozy pillow i rust som er årets høst farge. Et enkelt putetrekk, akkurart sånn jeg liker det.

De gjør mye ut av seg Mille moi sine sorte lykter – enkle og fine. Det som er så fint er at de kan brukes til så mye, som å pyntes med kongler og mose – det er noe som jeg tror kan bli kjempefint. De er like tøffe å bruke til uteplassen som inne – alt du trenger er to store lykter, og uteplassen er perfekt. Akkurat disse har jeg vært på jakt etter i mange år.

Lyktene finner du HER .

Uteplassen har blitt sprita opp med de lekreste vasene og t-lys lyktene i fargen antigue gull. En farge jeg synes det et tøft å bryte med og som passer fint hjemme hos oss. Dette er en enkel måte og fornye hjemmet på når man føler for det. Høsten er jo lang og nå kan vi sitter her og kose oss mye fremover!

Jeg har vasene i både large og medium som du finner HER og HER. Jeg har fått mange spørsmål om hvilken farge på t-lys lyktene jeg har og de finner du HER.

Overbygget på verandaen var noe Thomas laget mange år før jeg kom inn i bildet. Men uansett, siden høsten ikke er over riktig enda – så er vi heldige som kan sitte ute her når det er både høst og vinterstid. Er jo det som er så kjekt når man har et overbygg eller en vinterhage.

Cozy pillow rust putetrekket har jeg valgt og blande sammen med DENNE, en fin farge som passer fint sammen. Rust putetrekket finner dere HER.

Ikke glem at jeg skal holde julekalender i år på bloggen, ser dere noe dere ønsker å ha med i kalenderen så skriv det til meg – så kanskje det blir med på årets liste.

Håper dette ga litt mere inspirasjon til uteplassen hos deg. Nyt dagen så skrives vi. 😊

Advertisements

Leave a Reply