MITT ALLER SISTE BLOGGINNLEGG

God lørdag kjære lesere! Da var helg igjen noe som betyr familie tid, kjæreste kos eller en helg med gode venner for de som har det. For min del er det familie tid som står på listen, noe det faktisk gjør hver helg. Nå er kvelden her og vi er klare for å avslutte den siste der jeg sitter og skriver mitt aller siste blogginnlegg for september 2017 i år. Med det vil jeg bare si at jeg er så glad for alle som vil følge meg. Ha en kjempefin lørdagskveld, dere!

Advertisements

2 thoughts on “MITT ALLER SISTE BLOGGINNLEGG

  1. Du hadde lite kommentarer før, og jeg vet at folk ikke gidder å leggne igjen kommentarer nå når man må være registrert.
    Du får jo i gen respons fra leserne dine iten kommentarer

    1. Er vel en grunn for at jeg gjorde det sånn i kommentarfeltet, ble litt lei av de som var litt ufine. Denne bloggen skal det være
      hyggelig å ta turen innom – og da ønsket jeg å gjøre det slik. 🙂

Leave a Reply