MINE TANKER RUNDT DENNE BLOGGEN ER?

God torsdag fine dere! I dag har jeg valgt å dele et innlegg der jeg skriver litt om hvordan mine tanker rundt denne bloggen er og hvilken kategori den skal handle om.

Jeg er en interiør blogger der jeg har valgt å dele om min lidenskap for interiør. Jeg har derfor lagt denne bloggen under denne kategorien, noe som også betyr at jeg skal dele om litt hverdagsliv innimellom, men ikke like mye som før. Dette skal være en koselig blogg der folk ønsker å ta turen innom der de kan hente litt inspirasjon fra meg og lese litt om min lidenskap for dette. Jeg er en person som kan være ganske lukket enn hva jeg tidligere var før inne på denne bloggen. Dette er et fornuftig valg som jeg tok selv der jeg ikke ønsker å dele så mye om mitt privat liv og min familie. Barna mine er det viktigste jeg har, og har derfor valgt å skive minst mulig om de – for barna har like mye rett på privatliv som det vi voksne har. Dette er ikke en familie blogg men en interiør blogg.

Jeg har lært mye gjennom de årene som blogger som både er positivt og negativt. Det som kan være skummelt med å være en blogg leser – er at man kanskje har fulgt en blogg over lengre tid der man føler at man kjenner personen bak denne bloggen veldig godt. For meg er det viktig at en blogg som ligger under katergorien interiør skal være en inspirasjons kilde som når ut til andre mennesker som har interiør som sin lidenskap. Men her er det viktig å huske på en ting, alle vi som er bloggere er like mye menneske som nettopp DU er. Alle “perfekte” hjem har en bakside og det er det som oftes hos de fleste bloggere også. Alle bildene som jeg tar er fra MITT HJEM, og er tatt av kun meg. Jeg legger ut flotte bilder fra hjemmet vårt fordi jeg ønsker å dele fine bilder her på bloggen, for det er ikke et utstillingshjem slik som mange tror det er. Vi bor ikke i en stor villa, og det flyter selvsagt både leker og klær rundt om i stuen, kjøkkenet, soverommet, badet – ja overalt i huset. Slik som andre småbarns mødre har det. Vi har en stor skittetøys kurv som aldri blir tom, og kjøkkenet kan være like bombet hver dag (uteom på bilder) og vi har store regninger hver måned slik som andre folk har. Vi lever et helt normalt familie liv og gjør så godt vi kan uansett hva det måtte være. Jeg har derfor valgt å ikke dele de mest rotete bildene av hjemmet vårt fordi denne bloggen skal handle om interiør og flotte bilder som jeg ønsker å la dere inspirere av – der jeg kan gi dere noen tips og ideer. Det er det som er litt av sjarmen med denne boggen. Bloggen min er og vil forbli en interiør blogg som dere kan kose dere med – akkurart slik som jeg ønsker når jeg er innom din blogg.

Ønsker dere en deilig høstdag og takk for at dere en innom å leser ♥

Advertisements

Leave a Reply