LØRDAGSKOS

I dag har det vært en deilig lørdag så langt – der jeg har fått ryddet bort alt rotet fra kjøkkenbenken, jeg elsker at det blir slik orden og oversikt. I dag er det lørdag og en ny dag sammen med den flotte gjengen min. Siden vi hoppet over tacofredag i går, så koser vi oss med det i dag. Like koselig det. Spesielt når begge barna elsker det. 😊

Vi har ikke så mange planer for morgendagen og da synes jeg det er fint at jeg og Thomas kan sette oss ned i kveld og lage en plan før vi legger oss. Ingenting er bedre enn å ha en plan før dagen starter! Dagene her hjemme starter jo før klokken 08.00 og da er det fint at alt planlegges kvelden før.

De herlige lysestakene mine er i forskjellige størrelser og farger fra Millemoi. Disse kan brukes til både kubbelys og kronelys.

Ha en deilig lørdag dere, så skrives vi.

Advertisements

Leave a Reply