NYE LAMPER

God kveld fredag. Nå har jeg gått noen runder med meg selv der jeg har tenkt på noen nye utelamper som jeg ønsker til inngangpartiet. Med mørkt hus så er det litt vanskelig å vite hvilken farger som er finest – nå har vi noen hvite som vi har hatt i noen måneder, og nå ønsker jeg noen nye utelamper som jeg ønsker å legge litt i, og som jeg tror vil passe bra. Det har hele tiden stått mellom sort lampe eller sølv.

Nå har jeg plukket ut mine favoritter som jeg skal dele med dere! Lampen finner dere HER.

 

Fin ikke sant? Lampen heter for Calvi og denne får du kjøpt hos lampegiganten. De har flere typer i samme serie som kan være perfekt på stuen eller soverommet.

Produktbeskrivelse

Som en lanterne – den vegghengte utelampen Calvi.

Denne pene utelampen skaper en stilig og behagelig atmosfære med sin tidløs karakter. Tre sider av lampen er utstyrt med pene glassruter som lar øyet trekkes mot lyspæren og sørger for uhindret belysning for et godt belyst uteområde.

Den lampen som som står øverst på ønskelisten er Hampton. Jeg elsker den sorte hampton stilen, den er stram og enkel. Den finner du HER.

Produktbeskrivelse

HAMPTON utendørs vegglampe med tidløs utstråling.

HAMPTON er en enkel og tidløs utebelysning av rustfritt, pulverlakkert stål. Lyset skaper en behagelig og stemningsfull atmosfære. HAMPTON passer særlig godt på lune sommerkvelder.

Den pene utelampen i sølv som jeg visste lenger opp finnes også i sort. Selv om jeg har lagt min elsk på den i sølv, finner du den sorte lampen HER.

Produktbeskrivelse

Som en lanterne – den vegghengte utelampen Calvi

Denne pene utelampen skaper en stilig og behagelig atmosfære med sin tidløs karakter. Tre sider av lampen er utstyrt med pene glassruter som lar øyet finne lyspæren og sørger for uhindret belysning for et godt belyst uteområde.

Pusser du opp, renoverer eller enkelt og greit har lyst på en forandring? Da finner du mange flotte utelamper hos lampegiganten. Håper kanskje du også fikk noen tips til noen utelamper som kanskje står på din ønskeliste også? Hvilken ute lampe av disse 3 tror du hadde passet best hos oss?

Uansett så vil jeg bare ønske dere en fin fredag, vi skrives om ikke så lenge 😊

Advertisements

Leave a Reply