NEW IN – DANIEL WELLINGTON

Reklame

Fra å gå til og ikke være et klokkemenneske så har klokker for meg de siste månedene blitt mer og mer viktig. Da jeg fikk tilsendt den første fra Daniel Wellington – da var jeg blitt solgt. Nå skal jeg bli en av de som skal starte opp med og få den fineste klokkesamlingen jeg vet om. Det finnes ikke finere klokker enn Daniel Wellington. De er så lekre og man har et stort utvalg av mange modeller og farger som kan kan bruke til det meste – med de flotte armbåndene som matcher klokkene.

Det som er så fint med disse klokkene er at man kan skifte reimen, og jeg har falt helt for de klokkene som har skinnreim. Jeg har blitt mer og mer opptatt av og ha en klokken som kan passe til forskjellige antrekk – da er det er fint at man kan klikke seg hjem noen ulike reimer, så slipper man å kjøpe nytt ur for hver gang. Utvalget av klokkereimer finner du HER.

Den elegante hvite Bondi-reimen har blitt en av mine favoritter. Denne ultratynne klokken hviler delikat på håndleddet og understreker den ekstra freshe energien som stilen din har.

Du finner hele utvalget til Daniel Wellington HER. Ha en fin lørdag da dere ♥

Advertisements

Leave a Reply