MER JOBB FOR OSS SMÅBARNSFORELDRE

God dag fine dere! Noen søndager starter altfor tidlig, såpass tidlig at det er helt mørk ute, og alt man vil er å krype tilbake til senga. Frem med alle lys og barne tv – og så er dagen i gang. Søndagen er den dagen det uten tvil er familiedagen er hjemme, jeg elsker søndager og jeg er vel kanskje ikke den eneste? Livet smiler litt ekstra mye i dag, og det føles godt. Det er jo sånn at når det er helg, så betyr jo det egentlig at det er mer jobb for oss småbarnsforeldre – og det er sånn jeg liker det. Når man er foreldre, så har man hendene fulle av ting som må gjøres med barna fra morgen til kveld, og jeg er heldig som har to små solstråler som lyser opp dagene mine, hver eneste dag. Jeg elsker å stå opp tidlig sammen med barna hver morgen – for da blir også dagene med de enda lengre. Håper dere får en fin søndag ❤

Advertisements

Leave a Reply