BUDSKAPET DEN REPRESENTERER FOR MEG ER VELDIG VIKTIG

Reklame

Bestselgeren av den supermyke Happy mommy t-skjorten er tilbake. Dette er den fineste t-skjorten fra littlekindom, du får den i to farger – både i hvit HER og i svart HER. Pris 449,- I størrelsen så er den løs og herlig i ovesized modell. Den er laget av 100% øgologisk bomull og er kjempe deilig å ha på seg. Både den hvite og den svarte er begge mine favoritter. Littlekindom fører mammaklær som du ikke finner andre steder.

En av grunnene til at denne t-skjorten treffer meg og kanskje flere andre mødre der ute er for det ekstra budskapet den representerer. Den representerer noe for meg som er veldig viktig i morsrollen. Når jeg har det bra og kan være den beste utgaven av meg selv, så er det noe jeg opplever jeg også sånn at jeg kan formidle det aller beste videre til barna mine. ♥

Advertisements

Leave a Reply