GAVETIPS: PERFEKTE INTERIØR GAVER

Inneholder annonselenker

Er du på utkikk etter den perfekte gaven? Her kommer jeg med noen tips og idéer til hva du kan gi til de du er glad i. Jeg har funnet frem til julens beste gavetips til henne! Dette er gaver som får venninner, tante, mor, bestemor, søster, datter, eller søskenbarn til å føle seg spesiell. Håper du kan plukke opp noe nyttig, og la deg inspirere 😊

 

♥ Vannkoker: Ta turen innom kitchen eller andre butikker som selger kjøkkenutstyr og kjøp en vannkoker. Så har du en kjempefin gave.

♥ Serviettringer: Vi jenter får aldri nok av serviettringer. I år er messing og gull et solid levende materiale som endres over tid. Ta vare på produktet, og det vil dekorere hjemmet i lang tid.

♥ Puter: Er noe vi aldri får nok av, og utvalget innen puter og putetrekk er stort.

♥ Sengeteppe: Et fint sengeteppe er en fin gave, utvalget her er stort, blandt annet hos store interiørbutikker.

♥Tørkerullholder: Flott tørkerullholder finner du hos de fleste interiør butikker, som er populær og tar seg fint ut på kjøkkenet!

♥ Duftlys: Duftlys er vel noe av de fleste av oss elsker, de skaper en nydelig og hjemmekoselig stemning. De elegante lysene i mørkt glass er også en vakker del av innredningen.

♥ Sengesett: Dette er noe som passer fint hos alle, hvem sier nei takk til et nytt sengesett? Det trenger heller ikke å koste så mye.

♥ Vase: Lyngbyvasen på bilde under er kjent for å kombinere form og funksjonalitet. Lyngbyvasen har blitt en ekte designklassiker. Vasen er tilgjengelig i en rekke farger og forskjellige størrelser.

♥ En god flaske vin eller et sett med champagne glass: Alltid en vinner!

 

Vannkoker / Serviettringer / Puter / Putetrekk / Sengeteppe / Tørkerullholder / Duftlys / Duftlys / Sengetøy / Vase / Champagne glass

 Håper tipsene kommer til sin rett, god shopping! 🙂

 

Advertisements

Leave a Reply