RABATTKODE TIL DEG SOM SKAL OPPGRADERE VINTERGARDEROBEN

Inneholder annonse lenker

Har du planer om å oppgradere vintergarderoben for denne vinteren så er dette innlegget for deg. Her er noen tips til et tøft antrekk å gå med nå til vinteren – og ikke minst skal jeg dele denne rabattkoden med: Treat får du 20% på ALT i hele nettbutikken til Nelly og kan ikke kombineres med andre tilbud eller allerede priset produkter. Rabattkoden gjelder til i morgen 31.10 klokken 12.00.

Bluse / Skinn bukse / Iphone deksel / Solbriller / Sko / Jakke

Dette et et antrekk jeg kunne tenk meg selv, og den vakre blusen med den herlige grønnfargen. Just the way i like it. Håper du fikk litt enda mer inspirasjon til årets vintergarderobe. Med 20% rabatt så kan jeg ikke si annet enn happy shopping!

 

Advertisements

Leave a Reply