EN FARGE JEG DIGGER MER ENN FØR

Nå er helgen snart over og vi er klare for en ny uke. Denne uken skjer det noe spennende som jeg skal fortelle litt om senere. Med en innbydende seng er det kanskje lettere å legge seg etter helgen? Fyll sengen med store puter og mykt sengetøy. Jeg bruker de flotte sengeteppene fra millemoi som gir en hyggelig stemning på soverommet. Og du, husk at sengetøy og sengeteppe er flotte julegaver til både oss selv og våre nærmeste.

Jeg har alltid vært den som har vært glad i rolige fargetoner og blått har alltid vært en stor favoritt hos meg. Denne høsten har jeg jobbet litt mer med og prøve ut farger som jeg før ikke har vært så glad i, men som jeg nå absolutt digger mer enn før. Da snakker jeg om fargen gul og en touch av burgunder rødt. Fargene er dempet og er mer tradisjonel sammen med blå toner som også gir en trendy og uformell karakter sammen.

På soverommet prøver jeg å mikse farger for et sprekt uttrykk, som igjen får en kontrast til den flotte drivved tapeten på veggen. Med disse fargetonene sammen ble det et flottere inntrykk enn hva jeg trodde.

Med denne stilen kan du selv velge hvor intens du vil ha det, og da kan det være viktig og dempe det ned med farger som du trives med. Men husk å ikke vær redd for å blande og mikse! Gul fargen som jeg har fått inn er rett og slett stilig og kan gjerne være litt vanskeligere å jobbe med.

Jeg prøver alltid å holde meg til en fargetone hele veien, for det blir mye enklere å jobbe med farger og tekstiler som jeg vet passer sammen. Det beste jeg vet er å skape den gode hotellfølelsen på soverommet.

Advertisements

Leave a Reply