FOR ET MESTERVERK

Ane ble 3 år på tirsdagen og jeg fikk lagt inn en bestilling på ei frost kake som vi fikk hentet mandagskvelden. Altså, for en nydelig kake og for et mesterverk! Jeg kan ikke noe annet enn å være fornøyd over resultatet og Ane ble veldig glad for å få ei sånn kake på bursdagen sin.

All ære til de som virkelig er gode til å lage sånne flotte kaker, for dette tror jeg kan være vanskelig den første gangen, med å få til et så flott resultat, og den tålmodigheten de må ha for og få til dette. Bare se på denne, hva synes du?

Ane var så takknemlig og takker alle for mange flotte gaver hun fikk og ikke minst for den fine kaka. Feiringen var virkelig verdt det når hun viser en sånn takknemlighet og glede på 3-års dagen sin. 💙

Flere bilder av feiringen og kake bordet kommer senere, ha en nydelig dag!

Reklamer

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s