ET RESULTAT JEG ER STOLT AV

Hei onsdag! Jeg håper du har hatt en fin start på dagen så langt, det har virkelig jeg. Dagen er beriket med regn, men det er helt ok … Jeg er overlykkelig over at julestemningen fortsetter her i huset og inn på vaskerommet. For nå er det helt ferdig og jeg storkoser meg her inne. Jeg er super fornøyd med at det endte opp med helt hvite vegger og grått gulv. Enkelt å holde rent. Rommet er akkurart passe stort og gir en fin ro. Innredningen tegnet vi selv, og jeg er veldig fornøyd med å ha tegnet et vaskerom ut av mine egne ønsker. Benken over vaskemaskin og tørketrommel er stor og kan romme flere hauger med ny brettet klær. Planen videre er å kjøpe 2 hyller som skal over benken, og en svart kallax hylle fra ikea som rommer 6 kurver som skal være i rotting, til skittenklær og diverse.

Ha en fin dag da dere, så skrives vi senere ❤

Advertisements

2 thoughts on “ET RESULTAT JEG ER STOLT AV

Leave a Reply