FØRJULSSTEMNING

Det er bare noen uker igjen til vi går inn i adventstiden, men det er lov å komme i førjulsmodus allerede nå. Ta inn noen granbar, tenn massevis av levende lys og kos deg med pytingen mens du planlegger årets julepynt og gaver. Vi har fått snø til jul, og det er bare så nydelig.

Man trenger ikke vente helt til lille julaften med å ta fram juletrepynten, hva med å ta fram et stort fat med noen fine julekuler, så har du et dekor fat som er pyntet på bordet – enkelt og annerledes. Jeg elsker julen og alt som hører med den.

Det runde fatet er fra home&cottage og er fra i fjor, det er bare så lekkert og passer godt for de som elsker dekorasjoner. Juletiden er bare så vakker og er en av mine favoritt årstider.

Når starter du juleplanleggingen?

Ha en fin kveld der ute, så skrives vi mer i morgen ❤

Advertisements

Leave a Reply