DET ER DE SMÅ ØYEBLIKKENE SOM TELLER

Hei til deg og god morgen! Jeg synes det er helt fantastisk å stå opp til snø hver morgen, og god julestemning begynner det og bli her hjemme nå. Jeg begynner å glede meg skikkelig til tiden frem mot jul, og kjenner at julestemningen allerede sakte men sikkert sniker seg innpå. Jeg er ikke den som er like glad i å skrive om barna lenger, noe jeg merkelig nok har blitt veldig flink til. (klapp på skulderen) men jeg ønsker å vise dere de flotte bildene av meg og barna – som beskrives av kjærlighet.

Jeg er godt i gang med og bestille inn de aller første julegavene, og er i full planlegging av årets julekort, noe som er like gøy for hvert år! Det trengs nemlig en del planlegging før man skal klare å samle begge jentene sammen og fornøyde på et bilde. Jeg kan si at noen ganger så er det helt umulig, og det er godt at man får til noen blinkskudd som blir helt perfekt – med to utålmodige barn som egentlig var helt fornøyde til å starte med. Det er de små øyeblikkene som teller og med disse bildene ble jeg fornøyde med. Flere enn meg som begynner å få julestemning?

Advertisements

Leave a Reply