FØRSTE LUKE ÅPNES I JULEKALENDEREN

Da skriver vi 1.desember på kalenderen, den koseligste tiden på året! Jeg sitter her og har snudd døgnet, noe som ikke er så veldig lurt, meg jeg overlever nok. I kveld ble jeg sånn halveis ferdig med pakkekalenderen til jentene, resten blir gjort ferdig i morgen når de er på skolen og i barnehagen! I år var det ikke 24 pakker som skulle pakkes inn, men hele 48 pakker! Er alltid så typisk at jeg gjør ting i siste liten, jeg som alltid pleier og være ferdig med ting i god tid – men sånn ble det ikke denne gangen.

Til den store gleden så skal jeg kjøre en fantastisk julekalender på bloggen i år – som de siste årene jeg har gjort. Er det ikke fantastisk? Vi liker jo også å få fine gaver, og da er det bare og følge med og delta – så kanskje du blir den heldige vinneren i år!

Første luke er åpnet og bak den skjuler det seg en kjøkkenklut, gryteklut og et kjøkkenhåndkle.

For å delta må du klikke deg inn HER. 

Advertisements

Leave a Reply