DEN BESTE TIDEN PÅ ÅRET

Kjenner du igjen den følelsen av øyeblikket du lever i lykkerus? Der alt bare er helt fantastisk og man føler seg så lykkelig. Nå er det snart jul og den beste tiden på året, der man er hjemme sammen med familien og spiser god mat å bare koser seg. Julen har i utgangspunktet alltid betydd mye for meg og er en av mine favoritt årstider. Det er den tiden på året som alle finner freden og kjærligheten, og ikke minst finner tiden til å være sammen. Jeg ønsker også at julen skal bli den beste tiden på året for mine barn og for hele familien. Jeg ønsker at vi alle skal glede oss til juletiden, minst like mye som til gavene under treet. Det viktigste er ikke gavene på julaften, men å ha en familie som man kan feire sammen med, kjenne på den lykkeligste følelsen av å være sammen med de som man er glad i og som betyr noe. Et hjem fylt av kjærlighet og glede, det er den beste juletiden. God førjuls tid, mine kjære blogg lesere!

Advertisements

Leave a Reply