DEN PERFEKTE JULEGAVEN

Inneholder annonselenker

Nå er tiden inne for å handle de siste julegavene for året, og hva er ikke bedre å få et sett med Kari Traa til julegave? Dette er noe som står på ønskelisten min hvert år, for jeg er ikke normalt sett den største fargeklatten, men når det kommer til vinterens ullundertøy, så er det bare Kari Traa som gjelder for meg. Dette er noe som Amalie ønsker seg til bursdager og til jul, nå begynner hun å bli så stor at dette hadde vært en flott gave å gi til henne! Som mor som datter.

Kari Traas Rose Ull er kjempebehagelig å ha på, og så fort minusgradene og vinteren kommer, så flytter jeg inn i disse ull settene med en gang. Alle de ulike fargene og variantene finner du under collagen.
.

 

 

Lue / Jakke / Genser / Bukse & genser / Pannband / Fleecejakke / Tights

Håper du finner noen tips som du tror noen andre vil bli glad for – ull fra Kari Traa en absolutt en gave jeg hadde blitt veldig glad av og få. Eller så kan dette være en liten førjulsgave til deg selv 🙂

Advertisements

One thought on “DEN PERFEKTE JULEGAVEN

Leave a Reply