JEG VET DERE ER SPENTE

Og det forstår jeg så utrolig godt altså! Nå er det helg igjen og vi begynner og nærme oss jul. Er det noe jeg ikke ønsker så er det at denne juletiden skal gå så fort, jeg synes dagene går unna i en fei og alt jeg vil er bare å nyte denne førjulstiden, for den er så magisk. Jeg har planer om å vise dere barnerommet som er pyntet til jul, og julebordet som skal dekkes. Tiden strekker ikke alltid til, og jeg jobber for fult med at bilder og innlegg skal komme ut. Men jeg lover dere, det blir snart.

Vel, som kjent, når en luke lukkes åpnes en ny og bak dagens luke nr 8 ligger det 3 rotting bjeller fra Riviera Maison. Hva skulle du brukt de til? Legg igjen svaret ditt i en liten kommentar og du er med i trekkningen av disse.

Klikk HER for å delta! Masse lykke til 🙂

Advertisements

Leave a Reply