TILSTANDEN FORVERRET SEG

Nå begynner formen min endelig å komme seg, når jeg først blir syk så er jeg det i 2-3 dager og så er jeg frisk som en fisk igjen! Tilstanden forverret seg i natt og jeg våknet opp med ørebetennelse som virkelig kom og tok meg og det slo meg ganske bra ut. Jeg følte meg helt forferdelig og tok frem telefonen og søkte etter tips! Jeg skal ikke klage altså, det er heldigvis første gang i 2017 at jeg er syk og det blir nok siste gang for dette året også! Like greit det kom nå, sånn at jeg blir ferdig meg det. Jeg knasket i meg 2 tabletter med ibux og så tok jeg frem ei lita flaske og fylte den opp med glo varmt vann, og snudde et lite håndkle i rundt som jeg la på øret og sov med – til slutt sovnet jeg og når jeg våknet så var det over. Så nå håper jeg at dette er over for denne gang, jeg har ikke noe vond hals lenger men jeg sliter med tett neste og litt hoste – og jeg er super duper gla for at formen begynner å komme seg tilbake. Regelen for i dag har vært enkel: jeg må bare holde meg i ro og innendørs – noe som jeg ellers ikke er så flink til, for jeg blir jo så rastløs.. haha.

Håper at du holder deg frisk og rask og at dagen er fin. Tusen, tusen takk for alle fine ord og spor dere legger igjen for tiden! Det varmer mitt hjerte! ❤ Jeg ønsker dere en fin 2 søndag i advent.

Advertisements

One thought on “TILSTANDEN FORVERRET SEG

Leave a Reply