VÅRT JULEHJEM

I år har har jeg en blanding av den røde og blå tråden her hjemme. Blått er jo som sakt en bedre beskrivelse av mitt hjem, fordi jeg elsker blått og det kommer jeg til å gjøre i lang tid fremover, for den fargen passer bare rett inn.

Jeg syns det er koselig å få pyntet litt med grønt også, jeg prøver hvert år for barna sin skyld at vi skal ha litt rød jul innimellom, hvertfall på barnerommet. Selv liker jeg jul med naturens farger og en dæsj med blått i – for det hører julen til hjemme hos oss.

Nå har jeg funnet frem mine tre flotte adventsfat (joda den ene har bare tre lys) og kransene henger fint på plass. Jeg startet allerede denne uken og tenne det første lyset, bedre sent enn aldri sier de fleste, og det har de nok rett i, haha!

I år så er dette en av mine årets favoritt adventsfat, bare se på de små vakre kransene – er de ikke nydelige?

Jeg håper dere får litt juleinspirasjon fra meg, og i kveld kommer jeg tilbake med vinneren av luke nr 13 og ikke bare en luke skal åpnes, men to! Her er det bare å glede seg, så følg med!

Advertisements

Leave a Reply