LILLEJULAFTEN OG DE SISTE KALENDERLUKENE ÅPNED

Tenk nå sitter vi her og det er lillejulaften allerede, for meg så betyr det mandel i grøten og risting og klemming av pakker som skal legges under juletreet. I dag skal vi gjøre de siste forbredelsene før morgendagen. Nå sitter vi i sofaen og koser oss med julemorgen på nrk super og i morgen gleder vi oss til Snekker Anderesen (som vi allerede har sett 100 ganger) og 3 nøtter til askepott – og resten av julefilmene som vises på tv skjermen gjennom hele morgenen. Jeg håper dere får en fin dag og at du også nyter juletiden sammen med familien din, og at du får en fin kveld med alle som du er glad i.

Bak de siste lukene nr 22, 23 og 24 i kalenderen skjuler deg seg:

NØTTEKNEKKER FIGUR SETT A 2 – 65 CM

Legg igjen en kommentar så er du med i trekkningen!

Klikk HER for og delta! Masse lykke til 🙂

Advertisements

Leave a Reply