ÅRETS JULEBORD

Riktig god andre juledag kjære lesere!

Jeg titter innom en liten tur for å ønske dere en riktig god og gledelig jul, jeg ser at dere klikker dere innom til tross for en liten “julepause” fra bloggen. Jeg håper dere hadde en fantastisk juleferiring og håper at dere får tid til og nyte juleferien og at du skjemmer deg bort både deg selv og dine nære og kjære med ekstra mye kjærlighet – for det er viktig å ta vare på hverandre..Her i huset var feiringen på julaften helt fantastisk og vi koste oss masse alle sammen. God mat, ungene koste seg, julenissen kom innom og pakker ble åpnet. Til tider litt midt kaos i stuen under pakkeåpningen, men det er sånn det skal være med barn i hus – en veldig rolig og fin julefeiring.

Juletiden i år er magisk, der vi koser oss med masse fantastiske mennesker rundt oss til en hver tid. Jeg startet jo allerede med grønne kranser og kuler i november, men nå har jeg endelig fått inn litt rødt og elsker det. Tenkte jeg ville vise dere hvordan jeg dekket bordet i år; jeg syns det er fint å bruke den røde tråden i interiøret og årets julebord var intet unntak! Her kommer noen bilder:

Jeg liker alltid og vente med å ta inn den røde julen før den siste uken, det er da jeg får den skikkelig gode julestemningen når jeg pynter med de røde sløyfene som jeg legger på serviettene. Middagsbordet i år ble dekket med rødt.

Vinneren av de siste lukene i julekalenderen trekkes snart. Jeg håper dere alle får en deilig kveld. Stor juleklem fra meg ❤

Advertisements

One thought on “ÅRETS JULEBORD

Leave a Reply