DRIVING HOME FOR CHRISTMAS

God morgen! Ååå, dere! Nå er julaften over for denne gang, på mandagen pakket jeg og jentene koffertene våre og reiste hjem til Sunndalsøra hos mamma! Her har vi hatt noen flotte juledager, selv om det ikke ble helt det samme å feire julaften uten henne i år. Men neste år, da skal det bli. Jeg håper dere også har hatt noen flotte juledager sammen med folk som dere er glade i. Nå ser jeg frem til og startet forberedelsene til årets siste dag, og den dagen pleier vi og være for oss selv – noe jeg syns er utrolig godt. Bare det å minnes året som vi har hatt sammen, snakke om høydepunkter og om nye flotte ting som skal skje. Bare det å få dekke bordet – det er gøy det. Så avsluttes den siste dagen med et stor brak, noe jeg syns er en verdig avslutning på det som har vært og en hyggelig velkomst til det nye året som kommer.

Advertisements

One thought on “DRIVING HOME FOR CHRISTMAS

  1. Jeg gleder meg også til neste jul. For neste jul, håper jeg at jeg kan være mer sammen med de jeg er glad i. Men det er mye som skal være før det også, først en nyttårsfeiring jeg ikke er så glad i. Men smellet skal jeg høre og takke for det gamle skal jeg gjøre. Så får jeg heller være litt stille når de andre ønsker hverandre godt nyttår, for å kreve noe av fremtiden syns jeg er så utrolig vanskelig. Som noe jeg ikke klarer å innfri. Nå koser jeg meg med musikk i årets store julegave: Bose headset.

Leave a Reply