PLANLEGGER BRYLLUP

Bryllupet er en stor begivenhet og det er mye som skal tenkes på. Det er jo så gøy å planlegge alt som skal planlegges. Det skal være store flotte blomsterbukketter i forhold til dekorasjoner. Hos smartphoto finner du egen kategori til spesielle anledninger HER når det kommer til bryllup. Denne siden finner du mange tips til hvordan du kan lage personlige fotoprodukter til bryllupet. Du finner også tips til hvordan du kan lage unike bryllupsinvitasjoner, dekorasjon og pynt til festen, Takkekort bryllup og hvordan du kan ta vare på minnene fra den store dagen med en Fotobok bryllup, Lerretsbilder og fremkalle bryllupsbilder. Å lage produkter med dine egne bilder er både enkelt og morsomt!

Forberedelser til bryllupet

Forbered deg på den store dagen!

Hos smartphoto kan du forbered deg til den store dagen med inspirasjon og store utvalg av masse forskjellige produkter som du finner HER , som kan passe akkurart til ditt bryllup. Her kan du lage egne save-the-date kort, flotte invitasjoner til bryllupet med dine egne bilder. Hvorfor ikke dekke bordet med helt unike Flaskeetiketter med bilde av brudeparet eller lag Godteposer med egne bilder som gave til alle bryllupsgjestene, bruk gjerne også som plasseringskort. Gjør dagen til en personlig festdag

Forberedelser til bryllupsdagen

Forbered deg til selve bryllupsdagen!

Hvor gøy er det ikke å være i full gang med å lage bryllupsinvitasjoner, og finne den perfekte bryllupsinvitasjonen for dere. Hva med dekorasjons klistremerker til serviettene, egne flaskeetiketter, flotte bordkort og hvorfor ikke kaffekopper eller design krus med bilder av brudeparet? Du finner mange flotte tips til invitasjoner HER . Innbydelsen til bryllupet er en veldig stor og viktig del av hele bryllupet, som også viser gjestene litt hvordan bryllupet deres skal være. Det er faktisk bare fantasien som setter grenser!

 

Advertisements

Leave a Reply