EN NY START

VELKOMMEN 2018

Jeg starter det nye året med noen fridager fra bloggen og det er rett og slett fordi det bare ble sånn. Hverdagen går i ett på en veldig positiv måte, og jeg har ikke hatt tid til å ta sette meg ned før nå, noe som betyr at jeg kommer sterke tilbake. Jeg gleder meg til og dele alle de nye prosjektene som kommer med dere. Dette året skal jeg bli flinkere til mye jeg er dårlig på, jeg skal bli flinkere å nyte ting mer, og la bekymringer ligge (spørs om jeg klarer det da.) Jeg skal også bli et bedre menneske og bli flinkere til og sette mere pris på de i rundt meg. Uansett hva som skjer i dette året – så har jeg et ønske om at dere skal være gode mot hverandre – det gjeler også her inne på bloggen. Det er så gøy at det er mange som vil følge meg og jeg lover jeg skal ta dere med på en lang reise der jeg skal fortsette å inspirere i dette året som kommer. Gleder meg til og vise dere hvilke planer jeg har – må dette bli det beste året noen gang. ❤

Jeg finner alltid gleden og kosen over det å skulle lage et vakkert men også en helt enkel borddekking. Nå har jeg fått baket nye ferske brød som vi skal kose oss med til frokost, det blir godt det. Ha en fin søndag ❤

Advertisements

One thought on “EN NY START

Leave a Reply