EN KAMP JEG HAR SLITT MED I ALLE ÅR

Hei på deg torsdag. I dag startet jeg dagen hos tannlegen for siste gang for dette året, siden november har jeg vært innom ganske så ofte etter første tannlege sjekk jeg fikk tatt i november. Jeg fikk anbefalt at jeg skulle ta kontakt igjen om et års tid, noe jeg helt klart skal gjøre – man skal gå til tannlegen fast en gang i året, det er jo det som anbefales. Jeg har hatt tannlegeskrekk i alle år, der det har vært vanskelig å utføre små ting som ellers hadde vært enkelt. Det var så ille at jeg måtte blitt lagt i narkose for å trekke og fikse tennene, til og ta en berolig tablett før jeg skulle inn til timen. Det har vært tøft, vanskelig og ikke minst slitsomt de siste årene. Nå har jeg jobbet med meg selv de siste årene og blitt en helt ny person etter at jeg flyttet hit. Jeg er stolt over meg selv som har kommet så langt som det jeg har gjort når det kommer til tannlegen. Mange tøffe år har det vært og jeg står fortsatt på bena og kan påstå at jeg har kommet mer styrket utav det enn jeg noen gang har gjort. Nå har jeg ikke lenger noe tannlegeskrekk og jeg kan starte det nye året med null hull – der jeg har vunnet en kamp som jeg har slitt med i alle år.

Håper dere har en fin torsdag, vi sees senere ♥

Advertisements

Leave a Reply