GI MOBILEN DIN EN MAKEOVER

Inneholder annonselenker

iDeal Of Sweden har et utrolig bredt utvalg når det kommer til mobildeksel med mange kjempefine design, forskjellige mønster og farger som skal preges av en sterk følelse av design og mote, samtidig som de er funksjonelle og motstandsdyktige. Tanken bak iDeal Of Swedens sine deksler er at de skal forvandle telefonen fra et verktøy til en accessories.

Tanken bak mobildeksel i svensk design, er at ditt mobildeksel skal tilpasse seg etter mote og trender, samt at det skal kunne matche din personlige stil. Derfor finnes det et stort utvalg av deksler å velge mellom, slik at du kan variere etter anledning og humør.

 

 

 

Deksel iPhone 7 – Black Marble / Clutch iPhone 7 / Magnett ring / Powerbank / Lader 2 meter

PowerBank / Lader 1m / Iphone deksel

1. Ocean marble / 2. Antique roses / 3. Floral romance / 4. Midnight blue marble

 

 

1. Carrara gold / 2. Midnight blue / 3. Floral romance / 4. Carrara gold / 5. Wild leopard / 6. Antique roses

 

Pilion pink. / Midnight blue. / Ocean / Port laurent. / Rosa. / Blå. / Grå. / Svart.

 

Hos iDeal Of Sweden finner du flere ulike modeller av stilfulle lommebokdeksler for de fleste telefonmodeller. Alle deksler er håndlagde og laget av nøye utvalgt materiale, noe som gir et flottt og detaljert uttrykk. Mobildekselet er i minimalistisk design, funksjonelle, og alle kan kombineres med våre magnetiske fester. Svart deksel medfølger alltid som standard når man kjøper et lommebokdeksel fra iDeal Of Sweden.

Advertisements

Leave a Reply