INSPIRASJON TIL VÅRT NYE BAD

Planleggingen i år er allerede i gang der vi skal pusse opp det gamle vaskerommet nede til et større bad. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har ombestemt meg når det kommer til hvordan det nye badet vårt skal bli, HELT til jeg kom fram til et bilde som jeg forelsket meg helt i. Det er da det er godt man har god tid på seg, sånn at man ikke kan angre seg etterpå.

Det er dette jeg synes som har vært det vanskeligste av alt i huset, når det kommer til å finne fliser som passer sammen, hvilke farger og kombinasjoner vi skal gå for, og ikke minst interiør, blandebatteri og så videre. Denne gangen kommer vi til å kjører på med den lukseriøse, klassiske og personlige stilen! Mørke farger trenger slettes ikke være dystert, det er jo nøyaktig det som er inn for tiden. Mørke vegger og mørkt interiør er nøyaktig det som er stilig, og jeg ønsker meg et litt annerledes bad enn det folk er vant til.

Det er så mange valg og det er så mye lekkert inspirasjon som man kan finne ute på nettet, nå har jeg kommet med et ønske at jeg ønsker meg et mørkt bad med de sorte flisene på veggen og et stort dusjhode lignende som på bildet. Dette er helt ute av min komfortsone, og et valg som jeg er veldig sikker på og som både er klassisk og varig.

Se på denne fantastiske servanskapet i klassisk og elegant stil med moderne funksjon – med et nydelig speil med kraftig, flott ramme i sort og sølv. Det er hovedsakelig det jeg er mest nøye på da vi ser etter et servant skap ,jeg vil finne noe som står i stil til nettopp dette badet som jeg ønsker. Speilet er også et blikkfang, og passer like godt i stuen som på badet. Denne stilen falt jeg helt for og jeg vet at denne passer perfekt inn på badet vårt.

Advertisements

Leave a Reply