Slik GJØR DU BARNEROMMET KOSELIG

Titt og ofte kommer det spørsmål på hvordan man skal innrede barnerommet og hvordan man kan bruke enkle grep som kan skape et lunere uttrykk – til et koselig barnerom. Det er ikke mye som skal til og det trenger heller ikke å være så kostbart – for å få det personlig og lunt på barnerommet slik som man ønsker. Mine beste tips er å gå til innkjøp av en lift gardin, og noen lekre, myke gardiner i samme farge. Et gulvteppe er jo også kjekt å ha og en myk sengegavl som gjør sengen flottere og mer praktisk – og som kan gi hele barnerommet et fint og lunere utrykk. Det er noe som er høyt prioritert hos meg til alle soverom, jeg kunne aldri vært foruten.

Jeg er veldig opptatt av hvordan et barnerom skal være, personlig liker jeg at det skal stå i stil til de andre rommene i huset. For det er sånn jeg liker det. Et barnerom med en tidløs farge vokser med barnet og kan vare i flere å.

Håper du fikk noen gode tips til hvordan man kan gi hele barnerommet et fint og lunere utrykk. Håper dere har en fin onsdag ♥

Advertisements

Leave a Reply