NYTT TILSKUDD PÅ VASKEROMMET

Nå har jeg fått inn et nytt tilskudd til vaskerommet. Denne tavlen falt jeg sånn for og det beste av alt – den passer jo rett inn. Her kan du skrive akkurart hva du vil med bokstavene som følger med – dette synes jeg kan være en fin overraskelse til en du er glad i – så fin og dekorativ. På innkjøpslisten min har jeg funnet en annen tavle som er med svart kant rundt i samme størrelse, som jeg kunne tenkt meg å kjøpt inn til det nye badet vårt. Der blir det jo en fargekombinasjon som igjen blir svart og hvitt – og da passer en sånn tavle perfekt inn der også!

Tavlen er fra clas ohlson og er i størrelsen 50×70.

Håper dere har en fin dag! Stor klem ♥

Reklamer

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s