WEEKEND IS UP

Juhuu, nå er det endelig helg igjen og ukene bare forsvinner – nå er vi alle friske og raske! (bank i bordet). Ane ble syk for en uke siden, og hele denne uken som var har jeg holdt henne hjemme fra barnehagen, sånn at hun skal holde seg frisk og rask igjen – jeg pleier å ha noen dager ekstra hjemme, istedenfor å levere alt for tidlig tilbake i barnehagen der man kan risikere sykdom igjen, for det er alltid noen foreldre som leverer barna tilbake for tidlig – og det synes ikke jeg noe om. Jeg må bare beklage for dårlig innlegg fra meg de siste dagene, noen ganger går ikke alt slik man planlegger og da stopper tiden litt opp.

Vel, nok om det. Jeg har fått handlet inn friske blomster til helgen, der jeg heldigvis fant mine favoritter. Året rundt for meg er det roser og eukalyptus som gjelder og nettopp det fikk bli med meg hjem i dag. De har blitt plassert fint på kjøkkenet og gir nesten, men bare nesten litt vår fornemmelse fra seg. Jeg handler ALLTID blomstene mine hos en blomster forhandler, og det er to butikker som holder for meg og det er Mestergrønn (Jeg MÅ alltid innom den butikken når det blir en bytur) eller så er det Hageland som vi har her vi bor. Kanskje jeg er en smule spesiell, men det er nettopp de to butikkene jeg liker best og handle blomster hos.

Utover dette ønsker jeg dere en nydelig lørdag.

 

Advertisements

Leave a Reply