KVINNEDAGEN

Det er alltid hyggelig å starte torsdager her hjemme, for det betyr at Ane har fridag fra barnehagen og vi får litt kvalitets tid sammen på en helt vanlig hverdag – noe som kan være rimelig hektisk men også veldig veldig koselig. Jeg synes jo det passer ekstra fint at fridagen falt på kvinnedagen!

Og i anledning til kvinnedagen sier jeg gratulerer med dagen til alle kvinner i dag! Et viktig budskap jeg ønsker å bringe videre er at vi heier på hverandre, støtter hverandre og er med på å løfte hverandre opp i stedet for å baksnakke og trykke hverandre ned. Det kommer vi ingen vei med, for dette er en av tingene som jeg synes er veldig viktig å huske på.

Ønsker dere en fin dag. ♥

Reklamer

En kommentar om “KVINNEDAGEN

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s